tattooeducation.se

Bas-och arbetsplatshygienföreläsning samt SRT:s årsmöte i Göteborg 25/11 2023!

NU ÄR DET GÖTEBORGS TUR IGEN MED HYGIENFÖRELÄSNING & SRT:s ÅRSMÖTE!

Lördagen den 25:e november kommer vi åter tillbaka till Göteborg och håller hygienföreläsning & SRT har sitt årsmöte efter föreläsningen – en fullspäckad dag helt enkelt.
HAR DU KOLL?
Tattoo and Piercing Education Scandinavia har sedan Nationella Tillsynsprojektets slut 2012 fått vidare förfrågan på våra föreläsningar riktade till tatuerare, piercare,  steriltekniker, miljöinspektörer samt gymnasieelever.
Vi har föreläst för över 1.500 st tatuerare runt om i Skandinavien och nu är det dags för Göteborg 25/11 + SRT:s årsmöte!

TPE har vidareutvecklat föreläsningsmaterialet och har ett väldigt bra, intressant och matnyttigt innehåll anpassat till de som arbetar i tatuering -och piercingbranschen.

TPE har för avsikt att skapa en fortsatt dialog med bla miljöinspektörer, läkare, dermatologer och kommuner för att ytterligare bättra på de broar som redan byggts.

Vi har ambitionen att tillhandahålla det bästa och mest uppdaterade materialet gällande den problembild som finns idag med bristande hygienkunskap, faran med hemmatatuerare  och nya färglagstiftningen.

TPE har anlitats av bla steriltekniker, gymnasieskolor, blivande dermatologer och miljöinspektörer. Över 1500 tatuerare har gått vår bashygienkurs.

Jens Bergström, som är föreläsare, är även med i en EU-referensgrupp som
utreder färglagstiftningen i EU samt även talat på The European Congress
on Tattoo and Pigment Research.

Ante Bjerkeland, är akutsjuksköterska inom ambulansen och föreläser om hygien och sjukdomar. Hans stora erfarenhet inom sjukvården ger er en information ni annars skulle ha svårt att få.

TPE utbildar just nu tatuerare i hela Skandinavien och kan erbjuda ett av de bredaste undervisningsmaterialet på ämnet arbetsplatshygien.

Som deltagare kommer du få den senaste informationen som finns, bla genom vårt samarbete med ESTP; European society for tattoo and pigment research. Vi kan redogöra för den senaste forskningen, nya lagstiftningar och informera i första ledet om den standard som är föreliggande rörande ingreppet på Europa nivå.

TPE står i nära relation med SRT och tillsammans kan vi göra Sverige till det säkraste landet i världen att tatuera och pierca sig i.

Vi kommer att beskriva tydligt vad som gäller för good practice, ge dig nya infallsvinklar om hur du kan förbättra din verksamhet och öka säkerheten för både utövare och kund.
Vi garanterar också ett gott skratt och en dag full av energi och nya bekantskaper.

GÖTEBORG 25:e NOVEMBER 2023 + SRT:s Årsmöte!
Plats:
Dockyards hotell, Skeppets Ärans väg 23 – Göteborg
Tid: kl. 09.00-17.00 + SRT:s årsmöte kl. 17.30-19.30
Middagsbuffé: kl. 20.00 – kostnad tillkommer
Pris: 2.000 kr ex moms

Anmälan görs här

Det kommer erbjudas en kvällsbuffé (info på deras hemsida) efter årsmötet på Dockyards, kostnad tillkommer på plats men ska förbokas i anmälningen.  Möjligheter att boka rum för övernattning med rabatt finns – uppge bokningsnummer: 364391. De har även gratis parkering för er som kommer med bil.
https://dockyardhotel.se/