tattooeducation.se

Info

Välkommen till Tattoo Education

Hej och välkommen till Tattoo Education Scandinavia.

Vi har som ambition att skapa större kunskaper hos de som redan är öppet verksamma som tatuerare och piercare. Målsättningen är enkel. Att ge de som är verksamma utövare en bredare möjlighet att utveckla sig genom föreläsningar och kurser som rör hantverken. Med fokus på de som redan har ett par år på nacken så vill vi erbjuda en möjlighet att i ett samlat format få mer matnyttig information som kommer vara användbar i verksamheten man bedriver.

Vårt första stora Event gick av stapeln den 9-11/11 2012. Det var en utbildningshelg fullspäckad med föreläsningar men samtidigt en möjlighet till att nätverka med kollegor i branschen. Enligt vår utvärdering var denna helg en succé!

”Hög kvalitet, inspirerande, stort engagemang och mycket bra stämning!”
                               ”Kreativt, socialt, utvecklande och bildande”
”Bra upplägg och hög kvalitet på föreläsarna”
                               ”Ett fantastiskt bra initiativ! Fortsätt med detta!”

 ”Välorganiserat, bra kurser, mycket lärdom, fint boende, allt var bra helt enkelt!”
                     ”Valet av plats, att få träffas i en annan miljö och MATEN!”

Under år 2011/2012 utbildade vi miljöinspektörerna runt om i landet då Nationella Tillsynsprojektet sats igång. Under 2012 skedde många nya förändringar både hos Miljö & Hälsa, Socialstyrelsen, Läkemedelsverket samt Arbetsmiljöverket som påverkar vår bransch. Vi hoppas på att kunna erbjuda riktigt bra föreläsningar och kurser av utövare med lång erfarenhet och riktigt kunniga föreläsare inom bl.a. hygien och dermatologi, men även inom andra områden så
som konst, tatueringstekniker, piercingtekniker, företagande mm

Sidan kommer inte att distribuera någon form av material som kan användas utav hemmapulare eller andra oseriösa utövare, utan riktar sig enbart till de som redan är professionella, seriösa och öppet utövande. För att kunna delta i kommande event ska du vara öppet verksam och inneha f-skattsedel samt kunna redogöra för lokalen du jobbar från.

Är du lärling i en öppet verksam studio så kommer du kunna delta i samförstånd med din handledare.